Resultaatgerichte MKB bedrijfsadviseurs

Strategie Partners, resultaatgerichte MKB bedrijfsadviseurs.

Als MKB-ondernemer komt er, elke dag opnieuw, heel veel op u af. Het is daarom zaak om, ondanks de dagelijkse hectiek, een juiste koers te bepalen en tijdig en op een juiste wijze bij te sturen zodat u geen kans onbenut laat. Strategie Partners, heeft zich als register strateeg en bedrijfsadviseur volledig toegelegd op MKB advies. Onze naam Strategie Partners geeft het al aan: wij zijn niet slechts leverancier van een min of meer standaard bedrijfsadvies maar een echte strategische partner voor bedrijfsadvies op maat. Als MKB bedrijfsadviseur met het kwaliteitskeurmerk register strateeg gaan wij verder dan gebruikelijk omdat wij u daadwerkelijk van dienst willen zijn met onder meer een bedrijfsadvies dat aantoonbaar bijdraagt aan uw focus, grip en koers.

MKB advies, wat mag u verwachten?

Nederland telt vele bedrijfsadviseurs. Een select aantal daarvan, waaronder Strategie Partners, is register strateeg. Enkelen daarvan zijn gespecialiseerd in MKB advies. Inderdaad: wij zijn daar één van. De bedrijfsadviseurs van Strategie Partners zijn zowel register strateeg als gespecialiseerd in MKB advies. Waarom wij ons uitsluitend toeleggen op MKB bedrijfsadvies? Omdat het MKB een totaal andere dynamiek en problematiek heeft dan grote ondernemingen waaronder multinationals.

Wat mag u van ons, strategische bedrijfsadviseurs gespecialiseerd in het MKB, precies verwachten? Ten eerste volledige duidelijkheid en openheid. Dat geldt voor onze dienstverlening als MKB adviseur maar ook voor de kosten. Tevoren weet u altijd precies waar u aan toe bent. Als geen ander streven de MKB bedrijfsadviseurs van Strategie Partners naar maximale transparantie. Ook al omdat uw en ook onze tijd kostbaar is, verspillen wij geen tijd aan een hapsnap-aanpak of ‘schijnoplossingen’.

Eerst bepalen wij, in nauw overleg met u de (nieuwe) focus, geven wij u (weer) grip en kiezen we samen de best mogelijke koers. De bedrijfsadviseurs van Strategie Partners zijn recht door zee en durven confronterend en uitdagend te adviseren. Zoekt u een bedrijfsadviseur die u naar de mond praat, dan bent u bij ons aan het verkeerde adres. Een geruststellende gedachte vind u niet? U wilt namelijk niet slechts prettige gesprekken maar vooral aantoonbare resultaatverbeteringen. Kortom, u wilt investeringen die u meer omzet, winst en plezier in uw werk als MKB-ondernemer opleveren.

Bedrijfsscan MKB

We spreken uit ervaring: in vrijwel elke MKB-onderneming is strategie een ondergeschoven kindje. Dat is natuurlijk heel verklaarbaar: MKB’er zijn vaak letterlijk dag en nacht bezig met de zaak en dus de dagelijkse uitdagingen en (structurele) problemen. Wij zijn nauw betrokken maar kijken met een frisse blik naar uw problematiek/wensen. Het uiterst resultaatgerichte bedrijfsadvies van Strategie Partners geeft richting, houvast en uitzicht op succes. Wij kijken naar oplossingen en kansen die voor uw specifieke situatie gelden en waar u zich als ondernemer prettig bij voelt.

Als register strateeg gespecialiseerd in MKB advisering gaan wij gefundeerd te werk. Tijdens onze MKB bedrijfsscan doen onze MKB adviseurs onderzoek op basis van feiten en adviseren ze u in een glashelder stappenplan hoe deze signaleringen opgelost kunnen worden. Vervolgens voeren onze bedrijfsadviseurs de noodzakelijke verbeteringen door binnen uw organisatie. Het strategische ondersteuningsprogramma van de MKB-bedrijfsadviseurs behorend tot Strategie Partners begint waar de registeraccountant stopt.

Om u te verzekeren van het best mogelijke bedrijfsresultaat maken wij gebruik van een groot aantal beproefde instrumenten en methodieken. Om er enkele te noemen: Coaching, Business Model Canvas en Blue Ocean Strategy. Strategie Partners werkt uitsluitend voor veeleisende MKB-ondernemingen met een definieerbare (verkoop)uitdaging. Tot onze opdrachtgevers behoren onder meer familiebedrijven die verzekerd willen zijn van een goede bedrijfsopvolging. Bent u benieuwd naar onze resultaatgerichte aanpak gericht op groei en rendementsverbetering en heeft u wellicht interesse in onze MKB Quick Scan? Neem dan voor een verhelderend adviesgesprek vrijblijvend contact op met één van onze MKB bedrijfsadviseurs.

Bel mij terug

Heeft u een vraag of wilt u graag vrijblijvend meer informatie? Laat dan hieronder uw telefoonnummer achter, dan bellen wij u direct terug!

  Kwaliteitskeurmerk

  Een Register Strateeg™ is een beschermde titel en keurmerk voor kwaliteit. Zo weet u dat u
  een opgeleide en kundige ondernemersadviseur naast u heeft.

  Praktijkervaring

  Wij hebben als Register Strategen minimaal 15 jaar binnen het bedrijfsleven gefunctioneerd op senior managementniveau en zijn toegerust om u te helpen.

  Garantie voor succes

  Strategie is een vak, geen vaststaand gegeven. Daarom zijn wij dagelijks bezig met het vernieuwen van onze werkwijze en methodieken om uw succes te garanderen.

  100% op u afgestemd

  Ieder verandertraject is maatwerk. Uw organisatie en visie zijn immers uniek. Dat betekent voor u een passende strategie met een passende sparringpartner.

  Maak kennis met de strategie Partners