Register strateeg

Register-Strateeg-Strategie PartnersDe Register Strategen vormen een landelijk collectief. De strategen hebben onbeperkte toegang tot relevante specialismen. Dat is in de samenwerking met een Register Strateeg erg prettig en een groot pluspunt. Voor iedere ondernemersvraag heeft de Register Strateeg een passend antwoord en gerichte aanpak. Register Strategen durven op een andere manier naar uw bedrijf te kijken. Ze staan met beide benen op de grond. Ze zijn pragmatisch en geven eerlijk hun mening. Zowel als coach als ook een klankbord. Zo helpen wij u als ondernemer verder te komen en succesvoller te zijn.

Focus, Grip En Koers!

Een Register Strateeg brengt u de rust en het plezier in het ondernemerschap terug. Om te beginnen begeleiden wij het hele traject van strategieontwikkeling tot de uiteindelijke implementatie. Daarna is ons doel om de gekozen strategie levend te maken in uw bedrijf. Om dit te kunnen realiseren helpen wij u graag met het opstellen van een bedrijfsplan. En natuurijk ook het bijbehorend investeringsplan. Waar nodig zijn wij daarnaast ook de handjes in de uitvoering. En bij zakelijke onenigheid kijken wij verder dan alleen het conflict. We richten ons tevens op de feiten en analyses. Zonder aannames en met een pragmatische inslag. U staat er niet meer alleen voor.

Een Register Strateeg

Een Register Strateeg is iemand die zelf ondernemer is. Ook zijn er Register Strategen die binnen het bedrijfsleven
hebben gefunctioneerd op hoger management- of directieniveau. Register Strategen kennen het MKB en weten als geen ander waar een ondernemer tegenaan kan lopen.

De Strategie Partners mogen de beschermde titel Register Strateeg gebruiken. Zij zijn allemaal opgeleid en gecertificeerd door het European Institute for Accreditation (EIFA). EIFA is een volledig onafhankelijke Nederlandse accreditatie instelling. De instelling werkt conform de Europese normering voor het certificeren van personen: NEN-EN ISO/IEC 17024.

Werkwijze Register Strateeg

De werkwijze van Strategie Partners, allen Register Strateeg, onderscheidt zich door de onconventionele aanpak. Als je doet wat je deed, krijg je wat je had. Dus vergelijkbare resultaten. Daar gaan we aan werken. Er wordt uw specifieke situatie gekeken en daar stemmen we de mogelijkheden op af.

Strategie is een vak! Ons werk is continu in ontwikkeling. Wij werken dagelijks aan het vernieuwen van onze werkwijze en methodieken. Dit alles met als doel om u als ondernemer nog succesvoller te laten zijn. Register Strateeg is met recht een kwaliteitskeurmerk!

Zo weet u wat u ons van mag verwachten!

Quick Scan

Wij doen onderzoek op basis van feiten en adviseren in een stappenplan hoe deze signaleringen opgelost kunnen worden. Samen met u voeren wij de noodzakelijke verbeteringen door binnen uw organisatie.

Strategieontwikkeling

Ons strategisch ondersteuningsprogramma begint waar de registeraccountant stopt. Coaching, Business Model Canvas en Blue Ocean Strategy zijn slechts een greep uit de door ons gebruikte instrumenten en methoden.

Kwaliteitskeurmerk

Bedrijfsstrategie is een vak. Onze werkwijze en methodieken vernieuwen wij van dag tot dag, zodat u als ondernemer succesvoller wordt. U bent verzekerd van onze expertise, integriteit en professionaliteit.

De juiste koers, bent u er klaar voor?