Rob Diemel

‘Rob Diemel is bedrijfskundige met veel ervaring in het veranderingstrajecten. Veel ervaring opgedaan in strategisch advies, business development, project en procesmatig werken, organisatie inrichting in de publieke en private sector.’

OpleidingBedrijfskunde met specialisatie: overdracht van familiebedrijven
ExpertisegebiedenStrategie, organisatievernieuwing, turn-around management
Werkervaring36 jaar
KantoorlocatieBreukelen
WerkgebiedNederland (internationaal kan indien gewenst ook)
Persoonlijk motto“Een doel is een droom met een deadline, anders is het een wens.”

Mijn naam is Rob Diemel. Ik ben vader van twee dochters en heb een cadeaudochter. Ben ambitieus en resultaatgericht. Ik heb een horecaopleiding gedaan en aansluitend heb ik bedrijfskunde gestudeerd.

Rob als coachende leider

Mijn politieke voorkeur is het liberale gedachtengoed. Mijn specialisatie is verandermanagement op directieniveau in MKB-organisaties met voldoende perspectief waar ik mijn conceptueel denken kan uitbouwen. Dit door middel van coachend leiderschap, commerciële vaardigheden, organisatie- en structuurinzicht en relatiemanagement.

Twee belangrijke motto’s in mijn leven zijn ‘Afspraak is afspraak’ en ‘kan niet, bestaat niet’. Ik ben een Bourgondiër en houd van lezen, klussen en koken. Daarnaast ben ik een watersportliefhebber en hou van kamperen en stedentrips.

De loopbaan van Rob

Vanaf medio jaren 90 vervul ik general management en managing director functies in diverse aansprekende bedrijven in diverse sectoren. Overheid, bedrijfsleven, semi-overheid en zelfstandig ondernemer. De schaalgrote van omzet varieerde tussen 30 en 400 miljoen euro. Het aantal medewerkers was op de top 2800. Ik heb een voorkeur voor familiebedrijven met de emotie en de drive die erin zit.

5 jaar geleden heb ik een bewuste keuze gemaakt om mijn bedrijfsstrategie om te gooien en me te gaan richten op het MKB in alle sectoren. De voldoening die ik heb uit mijn werk maakt dat ik met alle plezier 24/7 voor mijn klanten klaarsta.

Rob als register strateeg

Ik heb gekozen register strateeg te worden omdat je met deze onderscheidende titel een kwaliteitsborging afgeeft en door de specifieke opleiding veel kan toevoegen aan het MKB-bedrijfsleven, de motor van de economie. De ondernemer hoeft het niet meer alleen te doen!

Gaat u met mij aan de slag dan heeft u een loyale partner die samen met u onderneemt, u hoeft het niet meer alleen te doen! Wat ik adviseer, implementeer ik ook.

Andere partners

Cees Miedema

Marko Kramer

Roelof Veldhuizen