Ondernemerschap voorkomt winkelleegstand

Ondernemerschap voorkomt winkelleegstand

Leegstand van winkels in kleine kernen vraagt om een nieuwe kijk naar onder andere het ondernemerschap. Rob Diemel begeleide namens Werkplaats De Gruyter een aantal casussen waaruit hij een visie op ondernemerschap 2.0 ontwikkelde. In deze video vertelt Rob het verhaal van Slijterij Loon op Zand en geeft hij tevens de sleutel tot succes. Een absolute ‘must-see’ voor ondernemers.

Neem (weer) de regie over uw bedrijf!

Rob Diemel is bedrijfskundige met veel ervaring in het veranderingstrajecten. Hij heeft veel ervaring opgedaan in strategisch advies, business development, project en procesmatig werken. Daarnaast ook in organisatie inrichting in de publieke en private sector. Hij zet zich ook intensief in voor de Brabantse ondernemers.

Herkent u het verhaal uit Rob’s video? Bevindt u zich in een vergelijkbare situatie? Of herkent u dit bij een collega-ondernemer? Graag komen wij dan langs voor een vertrouwelijk gesprek en om te zien waar de mogelijkheden liggen. Neem gerust vrijblijvend contact op voor het maken van een afspraak. 

Deel artikel

De juiste koers, bent u er klaar voor?