Expert analyse

Expert analyse

Strategie Partners biedt u graag vrijblijvend een expert analyse voor uw organisatie aan. We gaan zowel op afstand als intern kijken waar u strategisch, financieel en aansturend stappen kunt maken. Deze EXPERT ANALYSE geeft u altijd handvatten en inzicht.

Wie zijn wij? 

De Strategie Partners zijn opgeleid en toegerust om het strategisch ondersteuningsprogramma voor u uit te voeren. Wij kijken naar oplossingen en kansen die voor uw specifieke situatie gelden en waar u zich als ondernemer prettig bij voelt.

Onze Aanpak? Focus, Grip en Koers

Onder dit motto brengen wij u als Register Strategen rust en plezier in het ondernemerschap terug. In de complexiteit van vandaag helpen wij u waardevolle keuzes te maken voor de dag van morgen. Vanuit een strategisch perspectief wordt uw vraagstuk integraal aangepakt, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. De strategie levend gemaakt. Op basis van feiten en analyses. U staat zelf aan het roer, daar waar nodig zijn wij de handjes. Zonder aannames, maar met open en eerlijk repliek. Zo is uw bestemming binnen handbereik.

Op deze manier helpen en ondersteunen we diverse ondernemers. Afhankelijk van de uitkomsten van de EXPERT ANALYSE zijn we in staat om de beste partner voor u in te zetten teneinde uw (omzet)resultaat snel te verbeteren. Onze ervaring? Er is altijd wat te verbeteren en het kan daarom zeker lonen een onafhankelijke partij eens met een frisse blik naar uw bedrijf te laten kijken!

Ervaring met MKB

Omdat wij reeds succesvol werken voor andere ondernemers hebben we ervaring met de problematiek & uitdagingen waar ondernemers in de huidige markt tegenaan lopen:

  • Expertise en dienstverlening op begrijpelijke wijze communiceren
  • De uitdagingen en kansen specifieke branches en markten inzichtelijk maken
  • Zorgen dat u werkt aan uw bedrijf en niet alleen in uw bedrijf
  • Optimalisatie van uw bedrijfsvoering en het resultaat

We weten hoe we in korte tijd uw dienstverlening en branche kunnen begrijpen en vertalen dit door naar effectieve actiepunten en doelstellingen. 

Werkwijze EXPERT ANALYSE

We starten graag met een analyse voor onze eerste kennismaking. Hierbij analyseren we dus de aanwezigheid en uitstraling van uw bedrijf op diverse kanalen. Denk hierbij aan vindbaarheid & techniek van uw website, communicatie & interactie van uw sociale & externe kanalen en daarnaast kijken we gericht naar uw branche. U ontvangt van ons informatie over wat goed gaat maar zeker ook waar en waarom wij verbeterpunten zien. Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we samen met u gericht in op uw organisatie en branche.

Ontvang nu geheel GRATIS deze EXPERT ANALYSE twv € 390,- (ex BTW)

(deze actie is wegens succes verlengd t/m 31 juli 2018)

Interessant?

Wij zien dat onze kennis & ervaring binnen het MKB en uw branche succes en betere resultaten oplevert. We horen dan ook graag of u open staat om onze GRATIS EXPERT ANALYSE vrijblijvend te ontvangen? Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is uw gegevens hieronder achter te laten. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op voor een afspraak!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn